29 januari, 2018

Ät en sexrätters 3D-middag

Just nu gästspelar den 58 millimeter (!) långa kocken Le Petit Chef på At Six. Välkommen till en unik, interaktiv middagsupplevelse.

Följ med på en kulinarisk resa med smaker, ingredienser, ljud och ljus. Dinner Time Story är ett innovativt middagskoncept där gastronomi och teknik möts genom avancerad 3D-teknik och storytelling.

Pop up-restaurangen har gjort succé i städer som London, Berlin och Dubai. I varje stad gör restaurangen och dess kock sin egen tolkning av menyn – och nu när turen har kommit till Stockholm och At Six väntar en sexrätters meny signerad Andreas Askling.

Dinner Time Story berättar historien om Le Petit Chef som beger sig ut i världen på en kulinarisk resa i fotspåren av Marco Polo. Genom så kallad skullmapping-teknik skapas en 3D-illusion, där den 58 millimeter långa kocken gör entré på middagsbordet. Sceneriet förändras med historiens olika kapitel och går bland annat från Marseille i Frankrike över havet till arabiska matmarknader och vidare till Himalayas bergstoppar.

Så, om du är nyfiken på nya matupplevelser är Dinner Time Story något för dig. Att Hotel At Six dessutom nyligen vann flera designutmärkelser i ansedda AHEAD Awards i London gör heller inte upplevelsen sämre…

Boka Dinner Time Stories här.

Läs mer om Dinner Time Story  här.

Vill du veta mer om Urban Escape?

MARTA JARZABEK HULTHÉN

Presskontakt + 46 70 585 05 88