14 mars, 2016

Hobo är Urban Escapes andra hotell

Lekfulla rum, dynamiska sällskapsytor och mat- och dryckesupplevelser på två våningsplan. Hobo, hotell nummer två i Urban Escape Stockholm, blir en ny och kreativ samlingsplats i city.

Hotellets design kommer att utvecklas organiskt eftersom hotellgästerna bjuds in att lämna sina egna avtryck. Besökarnas DNA ska kännas i väggarna och tanken är att de fortsätter att växa och utvecklas tillsammans med hotellet.

– En natt på Hobo är mer än tak över huvudet, säger Mattias Stengl, VD på Hobo. Här är du som gäst med och skapar pulsen i en av världens hetaste och innovationsdrivna huvudstäder.

– Hobos koncept ramar in nytänkande och kreativitet vilket också är grundbultar i vår vision för kvarteret. Till exempel kommer stockholmare att bjudas in för att påverka de smaker, dofter och ljud som kommer att prägla hotellet. För oss är det är medskapande på riktigt, precis det vi vill att Urban Escape ska vara, säger Karolin Forsling, Affärsområdeschef City och chef Stadsutveckling på AMF Fastigheter.

Hotellet får 200 rum och en svit, öppna sällskapsytor och två hela våningsplan med mat, dryck, mingel, shopping, utställningar, arbetsytor och events. Den prisbelönta designbyrån Werner Aisslinger i Berlin står för design och interiör.

Hotellen i Urban Escape är signerade Nordic Choice Hotels. Hobo och At Six är tillsammans den största hotellsatsningen i Stockholms historia. Båda hotellen på Brunkebergstorg öppnar i mars 2017.

Läs mer om Hobo
Läs mer om systerhotellet At Six

Vill du veta mer om Urban Escape?

MARTA JARZABEK HULTHÉN

Presskontakt + 46 70 585 05 88