Jobba i Urban Escape

Oavsett om du är en av alla 6 000 som arbetar, eller kommer att arbeta i Urban Escape, eller bara har vägarna förbi – har kvarteret mycket att erbjuda.

Urban Escape är ett av de största stadsutvecklingsprojekten i Stockholm på flera årtionden. Faktum är att kontorsytan kommer att motsvara hela tretton Hötorgsskrapor när kvarteret står helt färdigt vintern 2019.

Det är ett kvarter där människor och företag kan mötas och utbyta idéer, fokusera och få nya perspektiv. För hyresgäster yttrar det sig ibland annat genom Plan 5, en gemensam miljö som länkar samman husen och gör det möjligt att förflytta sig inomhus, mellan kvarterets byggnader.

För dig som inte har din arbetsplats i Urban Escape, finns många andra möjligheter att få saker gjort. Hotellet At Six erbjuder en 2 000 kvadratmeter flexibel yta med allt från små och stora mötesrum, till scener med vass teknik. Till och med en broadcastingstudio där du kan spela in nästa podcast-succé. På systerhotellet Hobo händer alltid något oväntat; här är det lätt att slinka in, koppla upp sig och jobba en eftermiddag. Eller så tar du en kaffe i Gallerian och slår dig ner i trappan vid den nya entrén till Brunkebergstorg.

Din nya adress i city?

Just nu finns det lediga lokaler i Urban Escape för dig som vill hyra kontor, kontakta oss så berättar vi mer!

SÅ HITTAR DU TILL URBAN ESCAPE

Mitt i city, strax intill Sergels torg, hittar du Stockholms nya citykvarter. Mer centralt kan det knappast bli.