Plan 5 – din länk på insidan

De fem hus som bildar Urban Escape knyts ihop i en inspirerande innermiljö på plan 5. En livgivare för de 6 000 personer som kommer att jobba i kvarteret.

Hyresgästerna i Urban Escape får tillgång till många fördelar och mervärden. Plan 5 är en av dem. En inspirerande interiör miljö som länkar samman husen och gör det möjligt att förflytta sig inomhus, mellan de olika byggnaderna i kvarteret.

Plan 5 blir ett 400 meter långt flöde av service, här kommer det att finnas det mesta du behöver i vardagen samlat på ett och samma ställe. Det är också här du kan möta de människor som du vill och behöver träffa under en dag.

En tydlig trend är att människor jobbar på helt andra sätt än tidigare. Många behöver inte vara på kontoret hela dagarna, de har större ansvar och därmed även större frihet i arbetssituationen. Men arbetsgivarens behov att ha tillgång till sina medarbetare finns kvar. Arbetstid och fritid går in i varandra, ditt kontor behöver inte nödvändigtvis vara samma sak som din arbetsplats. Det här förändrar våra beteenden, något som kvarteret Urban Escape fångar upp.

Hemmet kallas ofta för den första platsen och jobbet den andra. Tredje platsen är en ny skärningspunkt mellan arbete och socialt umgänge. Plan 5 i Urban Escape är ett sätt att förverkliga tredje platsen.

Utbudsmässigt erbjuder Plan 5 mat och dryck under stora delar av dygnet. Konferens- och eventavdelningen, de två hotellen At Six och HOBO och Gallerian har alla offentliga delar som strålar samman på insidan.

Men framför allt har Plan 5 generösa ytor för människor. Här kan man träffas, byta sammanhang en stund, sitta ned, ha informella möten eller dra sig undan för att fokusera och jobba ostört utan att stänga in sig.

Gröna platser, stora vinterträdgårdar, lounger och lugna zoner för koncentration och kontemplation blir tongivande för de här ytorna.

Välkommen till Plan 5 som beräknas vara klart vintern 2019.

Din nya adress i city?

Just nu finns det lediga lokaler i Urban Escape för dig som vill hyra kontor, kontakta oss så berättar vi mer!

SÅ HITTAR DU TILL URBAN ESCAPE

Mitt i city, strax intill Sergels torg, hittar du Stockholms nya citykvarter. Mer centralt kan det knappast bli.