8 maj, 2018

Premiär för Stockholm under Stjärnorna

Låt oss presentera den nya stjärnan i Urban Escape-kvarteret! Stockholm under Stjärnorna är en 1 200 kvadratmeter stor takpark mitt i city, med unik utsikt över både Saltsjön och Riddarfjärden.

Stockholm under Stjärnorna är en folkpark med festivalstämning från morgon till sen kväll, med svårslagen utsikt över stadens takåsar och vattendrag.

Du hittar hit via gångbron från restaurang TAK. Och sedan är det bara att börja hänga vid någon av de tre barerna, äta någon god streetfood eller instagramma den fantastiska utsikten. Stockholm under Stjärnorna är en plats som kommer att sjuda av liv – bland annat kommer takparken fyllas med yoga, utomhusbio och musik. I sommar visas dessutom fotbolls-VM på två stora skärmar.

– Stockholm under Stjärnorna är mer än en takbar. I arbetet med projektet har vi hämtat mycket inspiration från stadens redan etablerade parkliv. Den stora skillnaden är att vi flyttat det 50 meter upp till ett tak mitt i Stockholm city, säger Henrik Jakobsen, Director of Food & Beverage på At Six och ansvarig för Stockholm under Stjärnorna.

Vill du veta mer om Urban Escape?

MARTA JARZABEK HULTHÉN

Presskontakt + 46 70 585 05 88