18 augusti, 2017

Tjugo dagar med nya takupplevelser i city!

I mars 2017 invigdes de första publika delarna i Urban Escape kvarteret med hotellen At Six och Hobo tillsammans med rooftoprestaurangen Tak. Hotellen och Tak belägna vid Brunkebergstorg har gett nytt liv till ett tidigare bortglömt torg och bidragit till mer aktivitet i hela kvarteret.

Egentligen var det först sommaren 2018 som kvarterets andra tak skulle öppna. Men vi kunde inte hålla oss. Lockelsen att öppna bron från Tak till den nya takmiljön på andra sidan blev för stor.

Med konceptet Tjugodagar erbjuds ett smakprov av säsongen 2018. Tjugodagar breder ut sig över takets olika delar och drivs i pop up-format i regi av hotellen At Six och Hobo. Under sex helger från och med 18 augusti kl. 15:00 håller vi öppet under 6 helger, torsdag till lördag.

Schemat är fullt från dag 1. Njut av en kall öl framför en spelning eller filmvisning, ät från grillen och dansa till allt från livebokningar till internationella DJs.

Med Tjugodagar ser vi till att tillsammans förlänga och förbättra sensommaren till max – med Stockholms bästa utsikt. Sommaren är inte slut än!

Vill du veta mer om Urban Escape?

MARTA JARZABEK HULTHÉN

Presskontakt + 46 70 585 05 88