16 augusti, 2018

Välkommen till kvarteret, Nordic Tech House!

Entreprenören och sociala media-profilen Isabella Löwengrip flyttar sina bolag från Stureplan till Urban Escape.

Urban Escape fortsätter att locka till sig spännande bolag. Senaste hyresgästen är startupfabriken Nordic Tech House med Isabella Löwengrip, som under första kvartalet 2019 flyttar in med samtliga sina företag inklusive Löwengrip Beauty, Hermine Hold och Löwengrip Invest.

– Företagandet vi bedriver baseras till stor del på samarbeten, drivkraften av många, och synergierna i olikheter som kompletterar varandra. Lägg sedan in trendkänslighet och digitalt bemästrande och då har du möjliggjort en framtid utan begränsningar. Vi lever i konstant förändring och har valt att anpassa oss till denna konstant. Därför flyttar vi just hit, och det känns otroligt bra, säger Isabella Löwengrip, vd, Löwengrip Invest.

I avtalet ingår 900 kvadratmeter flexibel kontors- och handelsyta där Löwengrip- koncernen kommer att kunna utveckla och experimentera med nya butikskoncept.

– Denna flytt ger oss möjligheten att utreda, forska i och skapa framtidens handelsplats. En plats där on-line möter off-line. Samtidigt väljer vi att betrakta denna plats som en kanal i sig, säger Linus Kaasik, Co-Founder & Head of Investments på Nordic Tech House.

Vill du veta mer om Urban Escape?

MARTA JARZABEK HULTHÉN

Presskontakt + 46 70 585 05 88